Campings op de Betuwe met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings op de Betuwe met zwembad

2 personen
361 campings gevonden

Afwisselende natuur bij de camping in de Betuwe met zwembad

Vier je vakantie op een camping in de Betuwe met zwembad, dan merk je direct veel afwisseling in natuur. Daarom verken je de omgeving prima met de fiets of mountainbike, maar ook te voet. Ontdek vele prachtige routes in de Neder-Betuwe, de Over-Betuwe en de Tielerwaard en koel na een lange dag af met en duik in het zwembad.

Historische molens en oude kastelen

In de omgeving van de camping in de Betuwe met zwembad kom je veel historische molens en oude kastelen tegen. Bekende kastelen zijn Kasteel Ammersoyen, Huis van Malsen, Kasteel Nederhemert, Slot Rossum en Slot Loevestein. Hier voelen de kids zich voor een dag prinses en prins. Je leert er alles over Hugo de Groot, de middeleeuwen en de Hollandse Waterlinie, en er worden leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Breng een bezoek aan recreatiepark Eiland van Maurik

Het ontgaat je vast en zeker niet: op de Betuwe is het populaire recreatiepark Eiland van Maurik gevestigd. Dit eiland bereik je gemakkelijk vanuit de camping in de Betuwe met zwembad en staat garant voor veel waterplezier. Zwemmen, zonnen, zeilen en waterskiën, het is allemaal mogelijk in dit avontuurlijke en vooral mooie park.