Kleine campings in Nijmegen

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Nijmegen

2 personen
22 campings gevonden

Natuur en historie op een kleine camping in omgeving Nijmegen

Houd je vooral van rust en ruimte tijdens je vakantie en wil je daarvoor niet ver rijden? Op een kleine camping in de omgeving van Nijmegen geniet je van het echte kamperen. Veel van deze campings liggen aan een meer met strand, waar je geniet van watersportactiviteiten.

Geniet van de kleinschaligheid van je verblijf

Op een kleine camping in omgeving Nijmegen proef je van de gemoedelijke sfeer. Je kent al gauw je buren en ook de eigenaar maakt graag een babbeltje. Kinderen hoeven hier nooit te verdwalen en verkennen zelf de camping. Vriendjes maken is ook makkelijk, zeker wanneer je elkaar regelmatig tegenkomt op het kleine terrein. Wil je een frisse duik kunnen nemen, dan kies je voor een kampeergelegenheid aan een meer of met zwembad.

Bezienswaardigheden in en rond Nijmegen

Vanuit de kleine camping bij Nijmegen maak je prachtige wandelingen of fietstochten in de natuur. In het Rijk van Nijmegen liggen natuurgebieden zoals het Groesbeekse Bos in Berg en Dal, rivierenlandschap de Gelderse Poort en de Overasseltse en Hatertse Vennen. Of bezoek de stad zelf en loop over de Grote Markt met de Boterwaag, bezoek het stadhuis en strijk neer op een terras. Een gezellige winkelstraat voor een middagje shoppen is de Lange Hezelstraat, de oudste winkelstraat van Nederland met historische panden. In de stad liggen ook groene stadsparken zoals het Hunnerpark en het Valkhof, dat de Sint Nicolaaskapel en de Barbarossa-ruïne herbergt.