Campings in Nijmegen met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Nijmegen met zwembad

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Cultuur snuiven en waterpret op de camping in Nijmegen met zwembad

Op een camping in Nijmegen met zwembad is het heerlijk kamperen. Niet alleen geniet je hier van een verfrissende duik, ook bezichtig je de oudste stad van Nederland. Bezoek historische gebouwen, monumenten en interessante musea en strijk neer op een terrasje voor een drankje in de zon.

Van bescheiden buitenzwembad tot subtropisch zwemparadijs

Kom je helemaal tot rust op een camping in Nijmegen met zwembad tussen de prachtige bossen en vennen? Of ga je voor een familiecamping waar de hele familie geniet van urenlang waterpret? Er is volop keuze uit kampeergelegenheden in de buurt van het stadscentrum of juist in de omgeving van de rivier de Waal. Ben je op zoek naar echte luxe, dan kies je voor een camping met subtropisch zwemparadijs waar je ook bij slecht weer terecht kunt.

Natuur en bezienswaardigheden in Nijmegen

Wandelen en fietsen kan prima in Nijmegen, niet alleen in de stad maar ook in het natuurgebied Rijk van Nijmegen. Dit prachtige heuvelgebied, dat deel uitmaakt van de Nederrijnse Heuvelrug, heeft een variërend landschap van heuvels, bossen en weiden. In de stad zelf is natuur terug te vinden in stadsparken zoals het Valkhof en het Kronenburgerpark. In de parken liggen historische bouwwerken en het Valkhof heeft zelfs een eigen museum met opgegraven Romeinse voorwerpen.