Campings in Duitsland

2 personen
811 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Camping in Duitsland: onbezorgd kamperen midden in de natuur

Een veelzijdige vakantie in een prachtige omgeving beleef je op een camping in Duitsland. Door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden is Duitsland een zeer geliefde bestemming. De campings die ANWB Camping heeft verzameld, liggen verspreid door het land. Rond Berlijn, aan de Oostzeekust, diep in het zuiden in Beieren, maar ook dicht bij de grens met Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om een echt vakantiegevoel te ervaren!

Ontdek de gevarieerde Duitse natuur

Duitsland is rijk aan schitterende natuurgebieden. Denk aan het Sauerland, de Eifel of het Zwarte Woud. Liefhebbers van mooie wandelvakanties kunnen terecht op een van de fraaie campings in deze streken. Overdag maak je heerlijke wandelingen en 's avond kom je tot rust op een comfortabele camping. De Duitse kust is schilderachtig en vormt het decor voor geweldige fietsroutes. Ook in deze streek heeft ANWB Camping een ruim aantal mooie kampeerlocaties verzameld, zodat je vanaf de camping lange fietstochten kunt maken.

Kamperen op maat in Duitsland

Campings in Duitsland zijn er in diverse formaten. Van klein en gemoedelijk tot zeer groot en ruimtelijk. De kleine Duitse campings hebben maximaal 60 plaatsen en zijn overzichtelijk en knus. Dit zijn kampeerterreinen waar het draait om rust en stilte. Je kunt ook prima op deze campings verblijven wanneer je op doorreis bent. Ga je met de kinderen op vakantie, dan ben je mogelijk op zoek naar een ruime kampeerplaats met veel bewegingsvrijheid. In dat geval zijn de campings met 500 of meer plaatsen een uitkomst!

Uitstekende voorzieningen

Campings in Duitsland hebben uitstekende en zeer complete voorzieningen, passend bij het formaat en de insteek van de camping. Van sanitaire faciliteiten tot wasruimtes, een campingwinkel en een eetgelegenheid. Alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie. ANWB Camping helpt je graag bij het vinden van een geschikte kampeerlocatie in Duitsland. Je bepaalt zelf wat je belangrijk vindt. Wil je een beschutte staanplaats of ben je op zoek naar een naturistencamping in Duitsland? Of ben je benieuwd of de hond ook welkom is op de camping? Met behulp van de uitgebreide zoekfunctie, filter je eenvoudig op jouw wensen, om zo de ideale camping te vinden

Vermaak op en buiten de camping

De campings in Duitsland in het aanbod van ANWB Camping variëren in de mate van vermaak op en buiten het terrein. Veel Duitse campings liggen in een landelijk gebied met een rivier, meer of recreatieplas in de buurt, of hebben standaard een zwembad op het terrein, waar jong en oud tijdens een warme zomerdag een verkoelende duik kunnen nemen. Op veel grotere campings zijn ook sport- en spelmogelijkheden, kun je fietsen huren en is een animatieteam aanwezig om vermaak te bieden voor alle leeftijdscategorieën. Ook buiten de campings valt veel te beleven. Verblijf je in Noordrijn-Westfalen, trakteer de kinderen dan bijvoorbeeld op een dagje Moviepark Germany. Een stuk zuidelijker, in Baden-Württemberg, ligt het populaire pretpark Europa-Park, waar het hele gezin zich kan vermaken. Afhankelijk van waar de camping zich bevindt, plan je ook makkelijk dagtochten naar mooie Duitse steden als Berlijn, Hamburg, München, Keulen en Dresden!