Camping Savoie

2 personen
43 campings gevonden

Camping in de Savoie: geniet van de Franse sfeer

Midden in de glooiende Alpen vind je jouw camping in de Savoie: knus, sfeervol en omringd door natuur. Deze kampeerterreinen verwelkomen iedereen, of je nu op zoek bent naar rust of graag avonturen beleeft met je kinderen. Vanaf jouw camping ontdek je de schilderachtige stadjes in de omgeving en maak je uitdagende wandelingen door uitgestrekte natuurparken. Vervolgens kom je helemaal tot rust op je ruime staanplaats, waar je gebruikmaakt van modern sanitair en fijne wasfaciliteiten. Het campingrestaurant zorgt met enkele specialiteiten uit de Franse keuken voor een perfecte afsluiting van je dag.

Een actieve vakantie

Je hoeft in de Savoie niet stil te zitten. Avonturiers doen er goed aan om het Parc National de Vanoise te bezoeken, waar je La Grande Casse vindt. Dit is het hoogste punt van Savoie en dus een perfecte uitdaging voor bergbeklimmers. Wil je juist een rustige natuurwandeling of fietstocht maken? Laat je dan leiden door de oevers van Lac du Bourget: het grootste meer in de omgeving.

Plezier met de kinderen

Veel campings in de regio Savoie zijn ideaal voor een kindervakantie. Zo is er een groot zwembad waar de kleintjes urenlang in spetteren, terwijl het animatieteam leuke activiteiten verzorgt. Een kinderdisco aan het einde van de dag? Ook dat hoort er gewoon bij. Verder vermaken de kinderen zich volop in de grote buitenspeeltuin en op de sportveldjes op het terrein.

Cultuur snuiven

Tijdens je verblijf op een camping in de Savoie bezoek je talloze knusse dorpjes, zoals Aix-les-Bains, waar de Romeinse Boog van Campanus staat. Wandel ook door de straten van het Franse Venetië: Annecy. Hier kabbelen kleine riviertjes door de hele stad, terwijl het oude Château d’Annecy overal vandaan te zien is.