Kleine campings in Maastricht

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Maastricht

2 personen
21 campings gevonden

Wissel de bruisende stad af met rust op een kleine camping in Maastricht

Ga je naar een kleine camping in Maastricht, dan verblijf je in een van de gezelligste steden van Nederland. Deze oude stad doet enigszins buitenlands aan, wat bijdraagt aan het vakantiegevoel. En door te kiezen voor een kleinschalige camping zoek je ’s avonds na een fijne dag in de stad weer heerlijk de rust op.

Gemoedelijk kamperen op een klein terrein

Op een kleine camping in Maastricht kom je helemaal tot rust van een druk dagelijks leven. Geniet van de kleinschaligheid en de vriendelijke eigenaars, die iedereen bij naam kennen. Hier heb je geen last van de drukte van alledag, van grootschalige animatie of drukke zwembaden. En toch vind je er alles wat je nodig hebt, want het gebrek aan massatoerisme doet niets af aan het moderne sanitair en de uitstekende service.

De veelzijdige stad Maastricht

Vanaf je kleine camping bij Maastricht wandel je zo de stad in. Hier loop je over de klinkerstraatjes naar de imposante pleinen, herenhuizen, kerken en monumenten. In deze bourgondische stad geniet je in talloze restaurants en eetcafés van heerlijke gerechten. Op de vele terrasjes pak je lekker een drankje in de zon. Proef er van lokale specialiteiten zoals rommedoe-kaas, asperges en grotchampignons. Een dagje winkelen mag zeker niet ontbreken tijdens je bezoek aan de stad. Het aanbod is er veelzijdig, met mode, antiek en patisserie met stip op één.