Kamperen bij de boer in Noord-Brabant

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Noord-Brabant

2 personen
64 campings gevonden

Steek de handen uit de mouwen tijdens kamperen bij de boer in Noord-Brabant

Ga je kamperen bij de boer in Noord-Brabant, dan zit je geen moment stil. Wat voor activiteiten je hier beleeft, hangt vooral af van het type boerderij waar je vakantie viert. Melk koeien, scheer schapen of pluk fruit en maak op een ambachtelijke wijze je eigen jam. Leuk en leerzaam dus, zo'n kampeervakantie op een boerenerf.

De kids leren alles over de dieren op de boerderij

Gepassioneerde of gepensioneerde boeren stellen graag een deel van hun land beschikbaar voor een minicamping. Hierdoor kunnen ze de kids alles vertellen over de dieren. Knuffelen met geitjes, wandelen met alpaca's of het voeren van de kippen; het is allemaal mogelijk als je gaat kamperen bij de boer in Noord-Brabant.

Alle rust door beperkte voorzieningen

Op een luxe en grote camping vermaken de kids zich in een zwembad, in de campingdisco of op enorme speeltoestellen. Ga je kamperen bij de boer in Noord-Brabant, let er dan wel op dat je beperkter bent in deze extra voorzieningen. De meeste minicampings beschikken over een bescheiden aantal staanplaatsen en door deze kleinschaligheid ontstaat er al snel een gezellige sfeer. Je bent er een warm verwelkomde gast, maar ook een beetje thuis – midden in de natuur.