Kamperen bij de boer in Nijmegen

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Nijmegen

2 personen
0 campings gevonden

Zoek de natuur op tijdens het kamperen bij de boer in Nijmegen

Proef van het boerderijleven tijdens het kamperen bij de boer rond Nijmegen. Hier geniet je van rust en ruimte in een natuurrijke omgeving, weg van de drukte van alledag. Kinderen en dierenliefhebbers gaan hier een heerlijke tijd tegemoet tussen de boerderijdieren.

Dieren verzorgen of genieten van de rust

Kamperen bij de boer in Nijmegen kan op diverse boerenerven. Gezinnen met kinderen kiezen vaak voor een boerderijcamping met dieren, waar de kinderen de boer een handje meehelpen. Hier zien ze hoe koeien gemolken worden en helpen ze eieren rapen. Hartstikke leuk en ook nog erg leerzaam. Vaak zijn er extra speelmogelijkheden voor kinderen, zoals een trampoline of skelters waarmee ze over het erf rijden.

Bezienswaardigheden en activiteiten in Nijmegen

Tijdens het kamperen bij de boer rond Nijmegen verblijf je aan de rand van de oudste stad van Nederland. Hier liggen diverse stadsparken met historische panden, zoals het Valkhofpark met de Barbarossa-ruïne en het Kronenburgerpark met de Kruittoren. Ook liggen er prachtige natuurgebieden rondom het centrum, waar je mooie wandelingen maakt langs de Waal en de Maas. Vanuit de noordelijk gelegen havens maak je boottochten langs de polders en bezienswaardigheden in de stad zelf. Voor een dagje winkelen en een terrasje kun je ook prima terecht in Nijmegen.