Campings onderweg in Italië

  • Selectie van campings langs de route naar uw bestemming
  • Max. 20 km van de populairste vakantieroutes

Campings onderweg Italië

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

De ideale campings voor onderweg naar Italië

Heb je een heerlijke kampeervakantie in Italië geboekt? In de meeste gevallen is de afstand te groot om binnen één dag te bereizen. Heb je niet de behoefte om vijftien uur achter elkaar in de auto te zitten, dan is een doorreiscamping ideaal. Zo splits je de reis in twee kortere routes, en geniet je alvast een nacht van de voorpret. Binnen dit thema selecteert de ANWB de beste campings onderweg naar Italië.

Campings dicht bij de vakantieroutes

Het voordeel van de campings binnen dit thema is dat ze zich stuk voor stuk bevinden in de directe omgeving van de belangrijkste vakantieroutes richting Italië. Na een lange dag in de auto moet je er immers niet aan denken om nog uren in het binnenland naar de camping te rijden. De campings bevinden zich nooit op meer dan 20 km vanaf een snelweg. Dankzij de praktische kaart van ANWB Camping zie je meteen welke doorreiscampings op jouw route liggen. Wees wel tijdig met het reserveren van een camping, aangezien de doorreiscampings snel volgeboekt raken.

Zowel huuraccommodaties als staanplaatsen

Uiteraard is het mogelijk om bij de campings onderweg naar Italië je tent op te zetten. Je kampeerspullen heb je immers al bij je. Ook kan het dienen als generale repetitie. De tent staat immers toch maar een nachtje. Heb je echter geen energie meer om te tent op te zetten? Op veel doorreiscampings zijn schitterende huuraccommodaties aanwezig. Geniet van een comfortabele nacht in een lodge, safaritent of bungalow. Dan mag de tent voor één nacht in de auto blijven. Kortom, een doorreiscamping voor je tocht naar Italië is niet alleen praktisch, maar maakt de reis naar het zonnige zuiden ook een stuk comfortabeler. Alvast een prettige reis gewenst!

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter