Kamperen bij de boer op de Veluwe

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer op de Veluwe

Wissen
2 personen
64 campings gevonden

Vakantie vieren midden in de natuur tijdens kamperen bij de boer op de Veluwe

Ga je kamperen bij de boer op de Veluwe, dan vier je midden in de natuur vakantie. Niet alleen kom je hier helemaal tot rust, ook voor de kids is er meer dan genoeg te beleven. Ze helpen de boer met het plukken van fruit, het melken van de koeien of leren alles over het maken van boter en kaas. Hierdoor is de vakantie niet alleen leuk, maar ook nog eens heel leerzaam.

Maak een wandeling over het unieke Kootwijkerzand

Tijdens het kamperen bij de boer op de Veluwe is de kans groot dat je tips krijgt over het unieke Kootwijkerzand. Dit landschap bestaat uit half zandverstuiving en half mos- en grasland en is dicht bij de campings gevestigd. In de zomer kunnen de temperaturen hier oplopen tot wel 50 graden, terwijl het in de nacht afkoelt tot 10 graden. Het is een uniek gebied dat je gezien moet hebben. Even bijkomen na een lange dag doe je tijdens het kamperen bij de boer op de Veluwe.

Paardrijden, mountainbiken, fietsen en wandelen in de natuur

De Veluwe bestaat uit vele aaneengesloten natuurgebieden die je op verschillende manieren verkent. Kies er bijvoorbeeld voor om te gaan paardrijden, mountainbiken, fietsen of wandelen in de natuur. Wellicht spot je ook resten van de voorlaatste ijstijd, waar gletsjers er destijds stuwwallen hebben gevormd.

Een breed aanbod aan wildleven

Op de Veluwe kom je vele wilde dieren tegen, zoals edelherten en everzwijnen. Kies je voor een tocht onder begeleiding, dan kom je mogelijk ook dicht bij de Europese bison. Kortom, kamperen bij de boer op de Veluwe is puur natuur en je komt zo weer even helemaal tot jezelf.