Vakantieparken in het Zwarte Woud

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in het Zwarte Woud

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Vakantiepark in het Zwarte Woud: relaxen in de bossen

Geniet van de stilte tussen de hoge dennenbomen op een vakantiepark in het Zwarte Woud. Het grootste bosgebied van Europa is een traktatie voor natuurliefhebbers, met meren, hoge bergtoppen en wilde katten die je in de verte spot. Tegelijkertijd voelen ook jonge gezinnen en cultuursnuivers zich helemaal op hun plek op een vakantiepark in het Zwarte Woud.

Heerlijk ontspannen

Stille stukken natuur en luxe kuuroorden: je vindt het allemaal in de buurt van je vakantiepark in het Zwarte Woud. Wandel langs de oevers van de Titisee of trotseer het water met een zeilboot. Bij de Triberger Watervallen zie je hoe het water in totaal 163 meter naar beneden klettert, verdeeld over zeven kleine watervallen. Wil je na een wandeling even helemaal ontspannen? Bezoek dan een van de kuuroorden langs de Schwarzwald-Baderstrasse, waar eeuwenoude thermale baden je lichaam en geest tot rust brengen.

Bezoek de steden van het Zwarte Woud

Het historische Freiburg is een van de hoogtepunten bij je vakantiepark in de buurt van het Zwarte Woud. Hier torent de oude Munster boven de stad uit en zijn de pleinen gevuld met sfeervolle terrassen. Neem de Schlossbergbahn om naar de top van de Schauinsland te klimmen, waarna je van een prachtig uitzicht over de bossen geniet. Zin om de Duitse keuken te ontdekken? Ga naar Oberkirsch om schnaps te proeven die met kersen uit het Zwarte Woud is gestookt. Nog een punt schwarzwalderkirsch erbij en je dag is compleet.

Op pad met de kinderen

Verblijf je op een kindvriendelijk vakantiepark in het Zwarte Woud, dan wil je natuurlijk ook op avontuur met de kinderen. Een van de grootste trekpleisters in de regio is Europa Park, waar meer dan honderd attracties in het teken staan van verschillende Europese landen. Tijdens een dagtrip naar Karlsruhe kijken de kinderen hun ogen uit in het gelijknamige slot of bewonderen ze de dieren in de stadsdierentuin. Een bijzondere wandeling is natuurlijk ook mogelijk, bijvoorbeeld bij het Baumwipfelpfad Schwarzwald. Op deze route lopen jullie tussen de boomtoppen van het Zwarte Woud.