Camperplaatsen in Duitsland

  • Bron van inspiratie voor iedere camperaar
  • Overzicht van de mooiste camperplaatsen
  • Uitgebreide informatie

Camperplaatsen in Duitsland

2 personen
354 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Avontuur, natuur en cultuur op camperplaatsen in Duitsland

Onze oosterburen hebben een groot en veelzijdig land waar je de meest uiteenlopende vakanties beleeft. Kom helemaal tot rust op de camperplaatsen in Duitsland of ga juist op pad in de natuur. Hoge bergen, stille meren en glooiende weilanden zijn hier allemaal te verkennen. Snuif je liever cultuur in een historische stad? Het is allemaal mogelijk.

Camperplaatsen voor elk gezelschap

Waar sommige campings zich perfect lenen voor jonge gezinnen, met grote speeltoestellen en een leuk animatieteam, zijn andere camperplaatsen in Duitsland meer geschikt voor rustige natuurliefhebbers. Ben je op zoek naar extra comfort? Ontdek dan camperplaatsen met luxe voorzieningen in Duitsland. Zo zijn sommige campings uitgerust met een eigen wellnesscentrum en restaurant.

Verblijf op de mooiste plekken

Op alle camperplaatsen is de natuur van Duitsland in de buurt, vooral wanneer je op een echte natuurcamping verblijft. Kijk uit over torenhoge bergtoppen tijdens je vakantie in Beieren en neem de kabelbaan naar de top van de Zugspitze, waar je van een spectaculair uitzicht over bergmeren, weilanden en besneeuwde bergtoppen geniet. De oerbossen van Duitsland zijn ook een perfecte bestemming voor natuurliefhebbers. Struin door de loofbomen in Thüringen en kom oog in oog te staan met de wilde kat. Geniet juist van de frisse zeewind en wandel over uitgestrekte stranden in het noorden van Duitsland, waar de kust van de Oostzee op je wacht.

Verken Duitse steden

De verschillende camperplaatsen in Duitsland liggen nooit ver van een bruisende stad, of je nu het moderne Berlijn wilt bezoeken of door de historische studentenstad Heidelberg wilt struinen. Maak een rondvaart in Hamburg, waar het Hamburger Rathaus en de oude havenpakhuizen samen voor een mooi plaatje zorgen. Echte kunst- en cultuurliefhebbers zijn op hun plek in Keulen. Hier is het verleden van de Romeinen tastbaar, maar vind je ook het indrukwekkende Museum Ludwig met beroemde moderne kunst. Het kleinschalige en knusse Bremen heeft juist een prachtige ligging aan de Wezer en is gevuld met historische panden.