Campings onderweg in Duitsland

  • Selectie van campings langs de route naar uw bestemming
  • Max. 20 km van de populairste vakantieroutes

Campings onderweg Duitsland

Wissen
2 personen
827 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Campings onderweg in Duitsland: veilig en comfortabel

Wil je de reis naar je vakantiebestemming in tweeën knippen en ben je daarom op zoek naar een kampeerlocatie in Duitsland? Bekijk dan snel onze campings voor onderweg in Duitsland. Comfortabel, geschikt voor kinderen en op maximaal 20 km van de belangrijkste autosnelwegen. Hierdoor kun je na je overnachting weer snel verder reizen naar je vakantiebestemming. We hebben bijna 200 campings voor je geselecteerd, verspreid over heel Duitsland. Geef je voorkeuren aan met het filter en bekijk de ANWB-score en de beoordelingen van kampeerders!

Kampeerovernachting onderweg

Als je een lange reis maakt, is het verstandig om onderweg te overnachten, zeker als je met kinderen op pad gaat. Een overnachting op een camping voor onderweg in Duitsland is een uitstekende manier om uit te rusten van het eerste gedeelte van de reis en weer op te laden voor de volgende dag. Groot voordeel is dat alle campings die we voor je uitgekozen hebben dicht bij een snelweg liggen.

Meerdere mogelijkheden

Je hebt de keuze uit zowel staanplaatsen als huuraccommodaties. Als je wilt oefenen met het opzetten van de tent is een ruime staanplaats een goed idee, maar als je veel comfort wilt, heeft een safaritent of bungalow de voorkeur. Op alle campings die we voor je geselecteerd hebben, is wifi aanwezig, zodat jij en de kinderen online kunnen wanneer jullie willen. Bijvoorbeeld om samen een leuke film te kijken!

Reserveer je overnachting van tevoren!

Zeker in het hoogseizoen zijn er veel mensen op zoek naar een overnachting op een doorreiscamping. Daarom raden we je aan om van tevoren online te boeken, zodat je zeker bent van een geschikte locatie. Als je ter plekke wilt reserveren, loop je het risico dat de camping al vol zit en je na een lange dag rijden nog verder moet zoeken.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter