Campings aan het Lago Maggiore met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings aan het Lago Maggiore met zwembad

2 personen
17 campings gevonden
<
1
>

Een camping aan Lago Maggiore met zwembad voor de ideale vakantie in Italië

Het Lago Maggiore heeft toeristen veel te bieden. Als liefhebber van het Italiaanse land én van zwemplezier zul je je vakantie op een camping aan het Lago Maggiore met zwembad dan ook niet snel vergeten. Een lekker glas wijn, een goed bord eten en een duik in het meer, dat is toch het ultieme vakantiegevoel? Bekijk alle campings die zo'n zomerse ervaring bieden op deze themapagina.

Actief vakantie vieren

Geen vakantieganger is gelijk en gelukkig heeft de regio Lago Maggiore een zeer divers aanbod. Het meer biedt in de eerste plaats alles wat de watersportliefhebber zoekt. Huur bijvoorbeeld een bootje en geniet van het prachtige uitzicht op het meer. Natuurlijk kun je hier ook heerlijk zwemmen. Er liggen tal van leuke dorpjes aan de oevers, waar je tijdens een dagje uit de mooiste souvenirs koopt.

Lago Maggiore met kinderen

Het Lago Maggiore is bovendien een uitstekende bestemming voor een vakantie met kinderen. Wat er zoal aan uitstapjes te beleven is, is voor een deel afhankelijk van waar je aan het meer zit. De omgeving van Angera heeft bijvoorbeeld een poppententoonstelling en een kasteel om te bezoeken.

Uitgebreid aanbod van campings Lago Maggiore met zwembad

Het Lago Maggiore is een populaire vakantiebestemming. Dat biedt vele voordelen naast het feit dat je je hier nooit verveelt. Er zijn bijvoorbeeld veel campings aan het Lago Maggiore met zwembad te vinden, die ieder hun eigen unieke faciliteiten hebben. Boek bijvoorbeeld een camping waar honden welkom zijn als je je trouwe viervoeter meeneemt. Zoek je liever de rust op, kies dan voor een kleine camping waar je omringd door natuur weer helemaal tot jezelf komt.