Campings aan de Bodensee met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings aan de Bodensee met zwembad

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Vier je vakantie op een camping aan de Bodensee met zwembad

De blauwe Bodensee, in het Nederlands het Bodenmeer, ligt in Duitsland en grenst tevens aan Oostenrijk en Zwitserland. Het meer met een oppervlakte van 536 km² is een fijne plek voor een kampeervakantie en daarom is een camping aan de Bodensee met zwembad een prima idee. Dankzij de kilometers aan wandel- en fietspaden rondom het meer is het ook de ideale bestemming voor een actieve vakantie.

Wandelen en fietsen

Je verblijf op een camping aan de Bodensee met zwembad is onlosmakelijk verbonden met een wandel- of fietstocht. Een fietstocht rondom het Bodemmeer is de droom van fietsliefhebbers, maar tijdens je vakantie is een korte route ook een optie. Stap regelmatig van je fiets af en breng bijvoorbeeld een bezoek aan Slot Salem, een van de belangrijkste voormalige cisterciënzerkloosters in Duitsland. Verder beschikt het Bodensee-gebied over een uitstekend wandelnetwerk. Neem je camera mee en leg mooie vergezichten vast op beeld.

Eiland Mainau en Rheinfall

Bloemeneiland Mainau is hét geheim van de Bodensee. Dit floraparadijs is een van de grootste vlindertuinen van Duitsland. Bovendien wandel je hier door een romantische Italiaanse rozentuin uit 1871. Dankzij het milde klimaat groeien er allerlei exotische bloemen en planten. Je vakantie aan het meer is niet compleet zonder een bezoek aan Rheinfall, de grootste waterval van Europa. Reis daarom beslist af naar het Zwitserse Schaffhausen en aanschouw hoe het water over de rotsen stroomt.

Watersport aan de Bodensee

Kamperen aan de Bodensee is een uitstekende keuze voor liefhebbers van watersport. Zeilen, surfen, varen en zwemmen wordt hier volop gedaan. Het enorme zoetwatermeer is dé locatie om lekker rond te dobberen op een bootje. Word de hitte je te veel? Spring het water in voor een verfrissende duik. Heb je een duikbrevet op zak? Het meer beschikt over een fascinerende onderwaterwereld boordevol flora en fauna.

Camping met zwembad

Boek je graag een camping met zwembad? In deze regio kies je uit meerdere campings aan de Bodensee met zwembad. Dit is leuk voor jezelf, maar ook voor kinderen. Neem dagelijks een duik in het zwembad of zoef samen met je kinderen van de glijbaan in het waterparadijs. Kies voor een camping met openluchtzwembad of eentje met buitenbad. Je kampeert in een waterrijke omgeving in Duitsland met Oostenrijk en Zwitserland op slechts een steenworp afstand.