SVR Campings in Breda

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Breda

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Brabantse gezelligheid op een SVR camping in Breda

Op een SVR camping in Breda kampeer je tussen de dieren of aan de landerijen op een Brabantse boerderij. Weg van de snelwegen en de stad, maar toch dichtbij genoeg om te genieten van een dag in het prachtige Breda. Op veel van de campings is een zwembad, waar je na een dag midden in de natuur een verfrissende duik neemt.

Kamperen bij de boer: gastvrijheid en ontspanning

Brabant kent vele karakteristieke boerderijen waar je geniet van ruimte en rust in het gezelschap van de gastvrije eigenaars. Kinderen genieten op een SVR camping in Breda van het verzorgen van de dieren en het verkennen van het erf op een skelter of speelgoedtractor. Naast een zwembad zijn er vaak andere speeltoestellen aanwezig, zoals een trampoline. Ook worden er activiteiten zoals wedstrijdjes jeu de boules georganiseerd. Bovendien geniet je van uitzicht op de weilanden, de omringende bossen of de akkers.

Bezienswaardigheden in de omgeving

In Breda bezoek je vanaf de camping diverse musea en monumenten. Enkele van de bezienswaardigheden die je niet mag missen zijn het Begijnhof, kasteel Bouvigne en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Maar ook kun je er heerlijk winkelen of genieten van een avond in een Brabants restaurant. Naast de stad zoek je hier natuurgebieden op zoals de Krabbenbosschen, het Markdal en de Baronie van Breda.