Strandcampings

  • Maximaal 10 km van de kust
  • Van de kusten in Scandinavië tot de kusten van Griekenland
  • Het beste van kamperen en een strandvakantie samen

Strandcampings

2 personen
51 campings gevonden

Een strandcamping: kamperen met je voeten in het zand

Kamperen met de zee aan je voeten, wie wil dat nou niet? Je beleeft het zelf door een vakantie op een luxe strandcamping te boeken. Je vindt deze campings in al je favoriete vakantielanden: van het rustieke Noorwegen tot het zonnige Italië. Je hebt bovendien de keuze uit campings in alle soorten en maten. Een grote gezinscamping met alle luxe die je je maar kunt wensen? Of juist een rustige natuurcamping met veel ruimte en stilte? Er is een geschikte camping voor iedereen, en in alle gevallen kampeer je in een prachtige omgeving.

Eindeloos veel waterpret

Op de heetste dagen van het jaar neem je lekker een frisse duik in de nabijgelegen zee. Je hoeft slechts een paar stappen te zetten voordat jij op het strand bent. Hier dobber je in de oceaan, maar speel je ook beachvolleybal met het hele gezin. Ga je liever urenlang zonnebaden op het uitgestrekte strand? Geen enkel probleem!

Comfortabele faciliteiten

Waar jij jouw vakantie ook boekt: je komt dankzij de luxe faciliteiten niets tekort. Een modern sanitairgebouw hoort erbij, net als een wasgelegenheid en speciale verzorgingsruimtes voor baby's. Heb je zin in een lekker hapje eten? Haal vers brood bij de receptie, doe boodschappen bij de campingwinkel of geniet van een maaltijd in het campingrestaurant.

Vermaak voor het hele gezin

Iedereen geniet op een strandcamping, mede dankzij de leuke activiteiten die het animatieteam organiseert. Je kunt ook jezelf uitdagen in de fitnesszaal, of om lekker loungen in het wellnesscentrum. Ga midgetgolfen met het hele gezin en maak gebruik van de vele sportvelden. Wil je de omgeving verkennen? Huur dan een paar fietsen of doe mee met een van de ponyritten die jouw camping organiseert.