Kindercamping in Noord-Brabant

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindercamping Noord-Brabant

Landen
Nederland
X
Regio's
Noord-Brabant
X
Wissen

32 campings gevonden

<
1
2
>

De tijd van je leven op een kindercamping in Noord-Brabant

Kindercampings zijn campings die door speciale inspectiekids zijn beoordeeld. Hierbij is gekeken naar de faciliteiten voor kinderen: is het zwembad naar wens en worden er leuke activiteiten georganiseerd? Kies je een kindercamping, dan weet je zeker dat jouw kinderen de vakantie van hun leven zullen hebben. Veel mensen vertrekken tijdens de zomervakantie naar het buitenland, maar dat is nergens voor nodig. Een zomer in Nederland is namelijk ideaal voor kampeerders: je kunt iedereen verstaan en je hoeft niet urenlang in een vliegtuig te zitten.

Gezelligheid op de kindercamping in Noord-Brabant

Noord-Brabant is misschien wel de gezelligste provincie van Nederland. Je kunt hier genieten van overheerlijk eten en er is altijd wel iemand met wie je een drankje kunt drinken. Voor de kinderen is de Brabantse gezelligheid ook prettig. Zij maken makkelijk vriendjes op de camping en zijn al snel de hele dag de hort op. Zo krijgen ouders ook de kans tot rust te komen en kun jij eindelijk dat boek uitlezen waar je al maanden niet aan toekomt. De kinderen kunnen de hele vakantie buiten spelen, zwemmen en meedoen aan georganiseerde activiteiten. Aan het einde van de dag kun je met z’n allen de dag bespreken en genieten van een barbecue, patatje of andere simpele campingmaaltijd.

Een sportieve vakantie in Nederland

Wil je tijdens je vakantie activiteiten ondernemen met het hele gezin? Ook dat kan op een kindercamping in Noord-Brabant. Vraag bij de receptie om tips voor leuke activiteiten in de buurt. Wie weet kun je wel op een boerderij terecht voor een middagje boerengolf. Ook een leuke activiteit is een kanotocht: in de kano ontdek je de omgeving vanuit een ander perspectief. Is er slecht weer voorspeld? Dan kun je natuurlijk ook een dagje naar een zwemparadijs of binnenspeeltuin!

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter