SVR Campings in Bergen

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Bergen

2 personen
0 campings gevonden

Geniet op een SVR camping in Bergen

Bergen heeft een mooie ligging vlak bij zee en is een fijne plek om te vertoeven. Tijdens je vakantie op een SVR camping in Bergen maak je kennis met bossen, duinen én het leven op de boerderij. Logeer tussen paarden, koeien, geiten en andere boerderijdieren. Vooral kinderen vinden het fantastisch om er hun vakantie door te brengen.

Wat is er te doen in Bergen?

Bergen is een echt kunstenaarsdorp, want de plaats oefent grote aantrekkingskracht uit op schilders, schrijvers en architecten. In de zomer bezoek je er een vrijmarkt, maar neem de kinderen ook gerust mee naar het Zeeaquarium in Bergen aan Zee. En een dagje strand, daar kun je natuurlijk niet omheen. De duinen en zee liggen tenslotte op kleine afstand van het dorp. Neem je boek mee en geniet in de zon van het Noord-Hollandse leven.

Werk mee op de boerderij

Proef je graag van het leven op het platteland? Wees betrokken bij het leven op de boerderij tijdens je verblijf op een SVR camping in Bergen. Help met hooien, verzorg de boerderijdieren óf maak een rit op een pony of paard. Ook kinderen vinden het geweldig om hun handen uit de mouwen te steken en actief deel te nemen. Zo is er is altijd leven in de brouwerij.