Kindercamping

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindercamping Friesland

Landen
Nederland
X
Regio's
Friesland
X
Wissen

115 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Kindercampings in Friesland: voor het hele gezin

Geniet van een onbezorgde vakantie op een speciale kindercamping in Friesland, waar de kleintjes zich geen moment hoeven te vervelen. Zij hebben genoeg ruimte om te spelen en ondernemen elke dag wel iets leuks dankzij de activiteiten op het kampeerterrein. Bovendien mag je op speciale kinderfaciliteiten rekenen, zoals baby- en kindersanitair. Aan lekker eten geen gebrek: begin je dag goed met vers brood en trakteer het hele gezin op een verse maaltijd in het restaurant. Dankzij een campingwinkel heb je bovendien alles bij de hand voor een geslaagde vakantie.

Activiteiten voor de kleintjes

De kinderen vermaken zich volop tijdens hun kampeervakantie, want op vrijwel alle kindercampings in Friesland is een gezellig animatieteam aanwezig. Zij knutselen, spelen en sporten volop. Daarnaast is er ook een grote buitenspeeltuin, waar de kleintjes ongestoord klimmen en klauteren. Ook het water is altijd in de buurt: neem een duik in het IJsselmeer of in de Waddenzee.

Op pad in de regio

Ook in de omgeving is er voor de kleintjes voldoende te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Doolhofpark in Bakkeveen of duik in de dierenwereld tijdens een bezoekje aan de Aqua Zoo. Speelbos Joure is ideaal voor kinderen die niet stil willen zitten en in het Natuurmuseum Fryslân leren jullie allemaal over de bijzondere flora en fauna van deze provincie. Steden als Leeuwarden en Heerenveen zijn ook het bezoeken waard.

Een sportieve vakantie

Je hoeft tijdens je verblijf op een camping niet stil te zitten. De meeste kampeerterreinen in Friesland beschikken namelijk over verschillende sportvelden. Zo speel je een potje voetbal, maak je het tennisveld onveilig en probeer je volleybal uit. Verblijf je aan de kust? Volg dan eens een surfles of maak een uitdagende tocht op een zeilboot.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter