Kindvriendelijke campings in Friesland

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Friesland

2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Vakantie op een kindvriendelijke camping in Friesland

Houden jij en je gezin van watersport en natuur? Dan zit je op een kindvriendelijke camping in Friesland helemaal goed. In de provincie is ongeveer net zo veel water als land en er is van alles te ondernemen voor een onvergetelijke vakantie. Maak bijvoorbeeld een vaartocht over de Friese wateren, ga met elkaar kanoën door het waterrijke landschap of breng een bezoek aan de provinciehoofdstad Leeuwarden.

Campingvakantie boordevol leuke activiteiten

Op een kindvriendelijke camping in Friesland is van alles te beleven. Voetballen, basketballen, skelteren of een potje tafeltennis: het kan hier allemaal. Tijdens het hoogseizoen is er een animatieteam dat de kinderen vermaakt. Terwijl jij met je partner een kop koffie drinkt in het campingrestaurant zie je hoe de kinderen zich amuseren tijdens hun vakantie in Friesland.

Maak een uitstapje naar de Wadden

De Friese Wadden behoren tot het mooiste natuurgebied van Nederland. De natuur is weids en bijna onaards, en dat is de reden dat veel mensen er graag een dagje doorbrengen. Vanaf een kindvriendelijke camping in Friesland maak je gemakkelijk een uitstapje naar een van de Waddeneilanden. Met de veerboot (sneldienst) ben je binnen 45 minuten op Texel. Wadlopen is eveneens een leuke ervaring, want je maakt tijdens je wandeling kennis met schelpen, oesters en natuurlijk zeehonden.