Campings met privé-sanitair

  • Geen wandeltocht met wc-rol onder je arm
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis
  • Geliefde campingplaatsen, dus reserveer snel

Campings met privé-sanitair

2 personen
30 campings gevonden

Campings met privé sanitair: voor een comfortabele kampeervakantie

Luxe en comfortabel kamperen? Dit doe je op campings met privé sanitair. Dit soort campings zijn populair onder jong en oud en dat is niet voor niets. Je hoeft namelijk niet langer te rennen om op tijd het toiletgebouw te halen, want alles is binnen handbereik. Bovendien beschikt privé sanitair vaak over verwarming, zodat je 's morgens niet staat te blauwbekken als je je caravan of tent uitstapt. Ten slotte is privé sanitair ook om medische redenen interessant, vooral als je minder mobiel bent.

Hoe ziet privé sanitair eruit?

Hecht je veel waarde aan je privacy? Dan is privé sanitair op je kampeerplaats prettig. Het betekent dat er op je kampeerplek een huisje te vinden is met een eigen douche en toilet. Op die manier kun je altijd rustig douchen en toiletteren. De sanitaire voorzieningen zijn namelijk alleen te gebruiken door jou en je reisgezelschap. De deur van het huisje sluit je eenvoudig af met een pasje of sleutel.

Basis of luxueuze sanitair

Je vakantie op een camping met privé sanitair betekent dat je beschikt over een eigen douche en toilet. In sommige gevallen is er een bad of wastafel. Campings met luxe privé sanitair hebben bijvoorbeeld ook een wasmachine en/of vaatwasser. Dit verschilt per camping en is natuurlijk een belangrijk aandachtspunt in je zoektocht naar een geschikte kampeerbestemming.

Wie maakt het sanitair schoon?

Een camping met privé sanitair is in trek bij kampeerders, maar wie maakt het sanitair eigenlijk schoon? In de meeste gevallen ben je zelf verantwoordelijk voor het schoonmaken van het toilet en de douche. Er zijn echter ook campings in het binnen- en buitenland die deze taak dagelijks of wekelijks op zich nemen. Het is verstandig om je goed in te lezen voor je een kampeerplek boekt met eigen sanitaire voorzieningen.

Kamperen in Nederland of het buitenland

Verblijf je graag in de Achterhoek of kampeer je liever bij de boer? In Nederland zijn verschillende campings met privé sanitair te vinden voor een comfortabele kampeervakantie. Dit geldt ook voor een kampeervakantie in het buitenland. In bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk of Spanje zijn ook campings te boeken die beschikken over privé sanitair. Filter eenvoudig op de gewenste faciliteiten en ga een geslaagde kampeervakantie tegemoet.

Vind een camping met privé sanitair

Wil je graag kamperen in het binnen- of buitenland en hecht je waarde aan je privacy? Dan is kamperen met privé sanitair een aantrekkelijke optie. Je hebt de basisvoorzieningen qua sanitair binnen handbereik en indien gewenst zelfs een stukje luxe. Je hoeft geen eind meer te lopen naar het toiletgebouw en bovendien behoort wachten op gebruik van de douche en het toilet tot de verleden tijd. Tot slot speelt ook hygiëne een rol, want de kans dat je besmet raakt met een virus is bij privé sanitair vele malen kleiner.