Kindvriendelijke campings in Noord-Holland

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Noord-Holland

2 personen
11 campings gevonden
<
1
>

Jong en oud vermaken zich op de kindvriendelijke camping in Noord-Holland

Op een kindvriendelijke camping in Noord-Holland mag je rekenen op tal van verschillende luxe faciliteiten die jong en oud een geweldige tijd bezorgen. De kids beleven de leukste avonturen bij de waterglijbaan en het zwembad, en vermaken zich urenlang door te klauteren op speeltoestellen. Daarnaast staat het animatieteam klaar voor de leukste activiteiten, en sportieve kids hebben de tijd van hun leven op de voetbalvelden en tennisbanen.

Bezoek het bruisende Amsterdam tijdens een dagje uit

Op de kindvriendelijke camping in Noord-Holland hebben de kids gegarandeerd een geweldige tijd. Maar ook in de regio is er meer dan genoeg te zien. Amsterdam is de ideale stad voor een leuk dagje uit. Ontdek wetenschap en technologie op een leuke manier in NEMO, bekijk de mooiste kunst in het Rijksmuseum en geniet van een middagje relaxen in het Vondelpark. Liever de grote hordes toeristen ontwijken? Dan biedt Haarlem een prima alternatief.

Verken Noord-Holland met de fiets

Of je nu jonge of oude kids hebt, door het vlakke landschap is de provincie gemakkelijk met de fiets te verkennen. Neem je eigen tweewielers mee of kies voor fietsverhuur op of dicht bij de kindvriendelijke camping in Noord-Holland. Je bekijkt honderden vogels die terugkeren van de Waddeneilanden in Balgzand en geniet van een leuke picknick in het Bennebroekbos.