Kindercamping in Noord-Holland

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindercamping Noord-Holland

Landen
Nederland
X
Regio's
Noord-Holland
X
Wissen

81 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Kindercamping in Noord-Holland: vermaak aan de kust

Een heerlijke strandvakantie dicht in de buurt beleef je op een kindercamping in Noord-Holland. Deze campings liggen verspreid door de provincie, veelal dicht bij de kust of op het fraaie eiland Texel. Het unieke aan de kindercampings is dat ze speciaal geselecteerd zijn door de inspectiekids van ANWB Camping. Er is vooral gekeken naar de aanwezigheid van voorzieningen die kinderen belangrijk vinden, zoals een zwembad, een sportveld en een speeltuin.

Kindercampings op maat in Noord-Holland

Uit het ruime aanbod aan campings in Noord-Holland die geschikt zijn voor kinderen maak je met hulp van ANWB Camping eenvoudig je keuze. Daarvoor gebruik je de handige filters op de website. Selecteer bijvoorbeeld een specifieke plaats in Noord-Holland of filter op de omvang van de camping. Ga je voor klein en overzichtelijk of verblijf je liever op een groots opgezette camping met veel ruimte? Omdat je toch in eigen land blijft en dus niet lang hoeft te rijden, wil je mogelijk je trouwe viervoeter meenemen. Met de uitgebreide zoekfunctie selecteer je daarom bijvoorbeeld campings waar de hond zeker is toegestaan!

Vermaak op de camping en in de omgeving

De meeste kids houden van zwemmen. Daarom hebben de meeste kindercampings in Noord-Holland die ANWB Camping heeft verzameld ofwel een zwembad op het terrein, ofwel een mogelijkheid om in de buurt te zwemmen. Verder vermaken jong en oud zich op de camping in de speeltuin of op een van de sportvelden. Ook in de omgeving valt genoeg te beleven. Bruisende steden als hoofdstad Amsterdam en historisch Haarlem zijn in de buurt, net als prachtige natuurgebieden waar je samen of onder begeleiding van een gids op ontdekkingsreis gaat tijdens een wandeling of fietstocht, of met de boot!

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter