SVR Campings in Giethoorn

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Giethoorn

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Vakantieplezier op een SVR camping in Giethoorn

Rust, natuur en ontspanning staan centraal op een SVR camping in Giethoorn. Je vertoeft op een boerderijcamping in een van de mooiste plekken in Nederland. Het pittoreske Giethoorn ligt in de provincie Overijssel en is bekend vanwege de vele eilandjes met boerderijen. Vanaf het water heb je prachtig zicht op de schoonheid van dit bijzondere dorp.

Varen en watersporten in Giethoorn

Het Venetië van het Noorden leent zich uitstekend voor een tochtje met een fluister- of rondvaartboot. Vaar door naar nationaal park Weerribben-Wieden en verbaas je over de schoonheid van het grootste veengebied in Noordwest-Europa. De grote en kleine meren in Giethoorn en omstreken lenen zich ook uitstekend voor liefhebbers van watersport. Maak je graag een cultureel uitje? Breng dan een bezoek aan Museum De Oude Aarde en bekijk een schitterende collectie edel- en sierstenen.

Ontdek het leven op de boerderij

Een vakantie op een SVR camping in Giethoorn houdt ook in dat je kampeert bij de boer. Laat je kinderen knuffelen met lieve boerderijdieren en help een handje mee bij het voeren van de verschillende dieren. Probeer de boerderijproducten en proef het verschil met wat je in de supermarkt koopt. Verder is het platteland van Giethoorn vooral heerlijk om tot rust te komen. Het ontbreekt je niet aan groen, ruimte en een fantastisch gevoel van vrijheid.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter