Vakantiehuizen in Nederland

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Nederland

2 personen
183 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Vakantie in eigen land met een vakantiehuis in Nederland

Een fietsvakantie in Drenthe, overnachten tussen de wilde dieren bij Safari Resort Beekse Bergen of uitwaaien aan het strand bij Noordwijk; de mogelijkheden rondom je vakantiehuis in Nederland zijn eindeloos. Ons eigen land is enorm veelzijdig. Van een wandelvakantie op Vlieland om volledig tot rust te komen tot een bruisende stedentrip in de hoofdstad Amsterdam: Nederland biedt voor ieder wat wils.

Een fietsvakantie in Nederland

Een vakantiehuis in Nederland boeken betekent veel vertier vlak bij in een afwisselend land. Hoewel je dicht bij huis verblijft, ben je toch in een compleet andere omgeving. Fietsvakanties in Nederland zijn zeer populair. Kies bijvoorbeeld voor de rust van de provincie Drenthe en maak tijdens de fietstocht kennis met de schitterende bossen, heide en hunebedden van de streek. Ook de Veluwe, het bekendste en grootste nationale park van Nederland, beschikt over kilometerslange fietspaden voor een mooie tocht.

Ontspannen op de Waddeneilanden

Volledig uitrusten tijdens de vakantie in een vakantiehuis in Nederland lukt zeker met een trip naar de Waddeneilanden. Dit unieke gebied in Nederland biedt volop rust, ruimte en ontspanning. Zodra de boot de haven van het vasteland verlaat, begint direct het vakantiegevoel. Ieder eiland beschikt over zijn eigen unieke eigenschappen. Voor gezelligheid en vertier maak je een reis naar Texel, voor rust en stilte bezoek je Schiermonnikoog en voor een familievakantie Ameland. De adembenemende natuur vol zandduinen en trekvogels maken het Waddengebied perfect voor eindeloze wandelingen en fietstochten. Liefhebbers van zeehonden bezoeken op Texel zeehondenopvang Ecomare, waar je de binnengebrachte dieren van dichtbij bewondert. Op Terschelling maak je een spannende huifkartocht met het hele gezin; cultuurliefhebbers bezoeken een klassiek concert in de Nicolaaskerk op Vlieland.

Een stedentrip in het bourgondische Maastricht

Voor een stedentrip hoef je niet naar Londen, Parijs of Barcelona. Tijdens een lang weekend in Maastricht heb je het gevoel dat je in een andere wereld bent beland. Maak tijdens het verblijf in je vakantiehuis in Nederland kennis met deze bourgondische stad in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. De Markt met zijn gezellige terrasjes lonkt voor een smakelijk glaasje wijn en een lekkere maaltijd. Kunstliefhebbers bezoeken het Bonnefantenmuseum om de prachtige collecties Zuid-Nederlandse schilderkunst, middeleeuwse beeldhouwkunst en hedendaagse kunst te bewonderen. Voor het winkelen wandel je via de Sint Servaasbrug naar Wyck. Hier vind je brede keuze aan winkels, van trendy tot vintage.