Kindercamping Drenthe

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids 
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Kindercamping Drenthe

Landen
Nederland
X
Regio's
Drenthe
X
Wissen

20 campings gevonden

<
1
>

Kindercamping in Drenthe

Wil je naar Drenthe op vakantie met het hele gezin? De door ons uitgekozen kindercampings in Drenthe zijn speciaal beoordeeld door onze ‘ANWB Explorers’. Zij hebben gekeken naar alle elementen die een vakantie voor kinderen tot een succes maken: het zwembad, de speeltuin, animatie, enzovoort. Maak een keuze uit de meer dan 125 kindercampings met behulp van het filter aan de linkerkant, de ANWB-score en beoordelingen van andere kampeerders!

Ontspanning voor de kinderen en voor jou

Op onze website vind je kindercampings in Drenthe in alle maten: klein, middelgroot, groot en zeer groot. Kom je met de camper of verblijf je liever in een stacaravan? Kies een mooie staanplaats of huuraccommodatie uit en geniet van optimaal comfort. Op onze campings geniet je optimaal van de frisse lucht en de pure natuur van dit mooie stukje Nederland.

Volop mogelijkheden voor vermaak

Tijdens het kamperen is het belangrijk dat je kinderen zich geen moment vervelen. Een leuke speeltuin doet het vaak goed, maar ook een zwembad met glijbanen mag zeker niet ontbreken. De ANWB heeft alleen de beste Drentse kindercampings voor je geselecteerd, waar geregeld gezellige activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden. Terwijl zij meedoen met de animatie, geniet jij rustig even van een moment voor jezelf. Zo is het voor ieder gezinslid even echt vakantie.

Op pad in Drenthe

Drenthe is een echte natuurprovincie. De uitgestrekte natuur is een geliefde plek voor menig fietser en wandelaar. Breng tijdens jullie verblijf vooral ook een bezoekje aan de hunebedden. Dit zijn unieke overblijfselen van de prehistorische beschaving. Het monumentendorp Orvelte is een must see om je helemaal onder te dompelen in de Drentse geschiedenis.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter