Kindvriendelijke campings in Drenthe

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Drenthe

Wissen
2 personen
22 campings gevonden

Van alle gemakken voorzien op een kindvriendelijke camping in Drenthe

Vier je vakantie op een kindvriendelijke camping in Drenthe, dan ben je van alle gemakken voorzien. De kids beleven de leukste avonturen in het zwembad, klauteren in de speeltoestellen, trappen een balletje op het speelveld en leren de leukste dansjes bij de animatie. In de ochtend lopen jullie naar de campingwinkel voor vers brood en aan het einde van de dag krijgen ze een lekkere traktatie bij de ijscoboer. Oftewel, het ultieme vakantiegevoel beleef je in het rustige Drenthe.

Maak vele wandelingen in deze prachtige provincie

Een kindvriendelijke camping in Drenthe is gelegen in een landelijke omgeving. Dit betekent dat je even helemaal tot rust komt en binnen de kortste keren de leukste wandelroutes en fietstochten start. Breng ook zeker een bezoek aan het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen en het Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Na een lange dag vol indrukken rust je lekker uit op je eigen kampeerplaats, terwijl de kids zich nog urenlang vermaken op het terrein.

Leer alles over de hunebedden

Wie aan Drenthe denkt, denkt al snel aan de hunebedden. Helemaal niet zo vreemd, want deze prehistorische bouwwerken moet je minstens één keer in je leven hebben gezien. De hunebedden kun je van dichtbij bekijken en je leert alles over de geschiedenis in het nabijgelegen museum in Borger. Dit unieke stukje Nederland is eenvoudig te bezoeken vanuit de kindvriendelijke camping in Drenthe en een van de highlights van de provincie.