Kindvriendelijke campings in Gelderland

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Gelderland

2 personen
53 campings gevonden

Een dagje uit naar het pretpark vanaf een kindvriendelijke camping in Gelderland

Op een kindvriendelijke camping in Gelderland zijn alle faciliteiten aanwezig om de kids een geweldige tijd te bieden. Je kampeert bijvoorbeeld bij een royaal buitenzwembad met een of meerdere glijbanen en er zijn een animatieteam en speelveldjes. Maar ook in de regio is er meer dan genoeg te beleven. Bezoek bijvoorbeeld Amusementspark Tivoli. Hier kiezen de kids uit meer dan dertig leuke attracties en speeltoestellen. Trampolines, treintjes, botsauto's, botsboten en achtbanen; het is allemaal aanwezig.

Wandel door het Gelderse rivierengebied

Vanuit de kindvriendelijke camping in Gelderland sta je ook binnen de kortste keren in de mooie Gelderse natuur. In het rivierengebied stromen de Linge, de Waal en de Maas. Hier maak je de mooiste vakantiefoto’s en de kids ravotten heerlijk buiten. Ook zijn routes in de Betuwe, Achterhoek en de Veluwe erg geliefd onder wandelaars.

Een dagje uit naar Arnhem en Nijmegen

Combineer je gezelligheid op een kindvriendelijke camping in Gelderland graag met het bruisende leven in de stad? Maak dan zeker een citytrip naar het altijd gezellige Arnhem en Nijmegen. De kids trakteer je op de lokale lekkernij (Arnhemse Meisjes), je shopt in het Modekwartier en geniet van allerlei lekkernijen in de foodhall. Tijdens een dagje Nijmegen is een wandeling langs de Waal en de Oude Soepfabriek een populaire activiteit onder gezinnen.