Certified CKE campings

Volop kampeergemak in je binnenzak

Meer informatie over de ANWB Kampeerkaart CKE? Klik hier.

Certified CKE campings

2 personen
39 campings gevonden

Certified CKE campings

De ANWB spreekt al bijna 30 jaar haar waardering uit aan campings door middel van de Camping van het Jaar awards. In 2019 is hier een geheel nieuw onderdeel aan toegevoegd, Certified CKE, als zijde een bijzondere onderscheiding voor de beste CKE-campings. Deze campings zetten zich maximaal in voor het voordeelprogramma van Camping Key Europe en voorzien CKE kaarthouders van de aantrekkelijkste voordelen, zowel in het laag- als het hoogseizoen. Dankzij het Certified CKE certificaat kunnen CKE kaarthouders ervan uitgaan dat deze campings altijd een veilige en voordelige locatie bieden om te verblijven.

Camping Key Europe

ANWB is sinds 1 januari 2019 eigenaar van Camping Key Europe, dit is een kortingsprogramma voor campings in Europa. De bijbehorende kampeerkaart wordt tevens door de ANWB uitgegeven, in Nederland is dit de ANWB Kampeerkaart CKE. Samen met een netwerk van partners in Europa wordt de kaart in 16 landen verkocht. Ruim 800.000 kampeerders in heel Europa maken gebruik van de voordelen van CKE.

ANWB Kampeerkaart CKE

Met de ANWB Kampeerkaart CKE profiteer je van veel voordelen; de kaart dient als vervangend legitimatiebewijs op de camping zodat je jouw paspoort of ID-kaart veilig op zak kunt houden, je krijgt korting op campings in laag- en hoogseizoen en er zit een gratis WA-verzekering bij inbegrepen waarmee je hele reisgezelschap tot 6 personen is gedekt voor schade aan de camping of aan de eigendommen van medekampeerders. Met de ANWB Kampeerkaart CKE kun je in het laagseizoen al voor 10,- per nacht kamperen en in het hoogseizoen krijg je tot 25% korting. Bovendien krijg je het hele jaar exclusieve korting op kampeerartikelen.