Kamperen in de herfstvakantie

  • Campings beschikbaar in de schoolvakantie
  • Standplaatsen en verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vul onder 'filter' jouw aankomst- en vertrekdatum in

Kamperen in de schoolvakantie

2 personen
1880 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Nog even nazomeren

Als de zomervakantie voorbij is, is de nazomer dat nog niet. September telt nog heel wat mooie dagen met geregeld zon en (na)zomerse temperaturen. Ideaal weer om te wandelen en fietsen. De dagen worden korter, maar dat mag de pret niet drukken. Met een dekentje erbij en wat brandende kaarsen is het in de avond nog heerlijk toeven in de voortent.

Nagenieten in de herfstvakantie

Kamperen in de herfstvakantie? Je moet het natuurlijk treffen met het weer. Maar als je rekening houdt met alle mogelijke weersomstandigheden, dan is het een prachtig seizoen om er nog met je eigen kampeermiddel op uit te gaan. De meeste campings blijven namelijk tot en met de herfstvakantie open. Zo geniet je nog even lekker van het buitenleven: struinen door de bladeren, kastanjes zoeken en de late herfstzon pakken. Aan het einde van de dag zit je gezellig onder de luifel met warme chocolademelk en uitzicht op de mooiste herfstkleuren.

Winterkamperen tijdens de kerstvakantie

Het is misschien wel een van de meest sfeervolle vakanties met overal twinkelende lichtjes. Veel campings zijn rondom de kerstdagen en oud en nieuw open. De meeste hebben verwarmd sanitair en binnenruimtes waar kinderen kunnen spelen. Heeft je kampeermiddel geen verwarming en vind je winterkamperen net iets te koud? Steeds meer campings bieden ook leuke huuraccommodaties aan. Zo heb je de warmte van thuis en toch een kampeergevoel. Na je dagje struinen door de stad duik je ’s avonds weer de rustgevende natuur in.