Slapen in een pipowagen

  • Overzicht van pipowagens door heel Europa
  • Geïnspecteerd door de ANWB
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Slapen in een Pipowagen

2 personen
179 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Nostalgisch kamperen in een pipowagen

Droom je van een nostalgische vakantie midden in de natuur? Kamperen in een pipowagen is knus en comfortabel. Deze charmante huuraccommodaties zijn veelzijdig; gezellig als vakantieverblijf met de kinderen of romantisch tijdens een weekendje weg met je geliefde!

Ultieme glampingervaring

Uitgerust wakker worden met het geluid van ritselende blaadjes en kwetterende vogels; kamperen in een pipowagen is de ultieme glampingervaring. Je ervaart dat echte kampeergevoel dankzij het verblijf in een landelijke omgeving, maar hoeft geen kou te lijden in een tent die niet waterdicht blijkt. Pipowagens hebben een comfortabel bed, elektriciteit en stromend water. De grotere uitvoeringen beschikken zelfs over een keuken, zithoek en soms ook privésanitair. In zeer luxe pipowagens vind je ook verwarming en/of airconditioning en een televisie.

Verschillende maten en stijlen

Klein of groot, eenvoudig of zeer luxe; kamperen in een pipowagen is een unieke kampeerervaring. De wagens variëren in grootte en stijl. Standaard hebben ze twee slaapplaatsen, maar er zijn ook accommodaties met wel zes slaapplaatsen. Er zijn zelfs campings die twee pipowagens aan elkaar koppelen zodat er een huuraccommodatie ontstaat voor een groter gezelschap. Ook qua stijl zijn er verschillen; van pipowagens met een bontgekleurd interieur tot accommodaties die juist een landelijke inrichting hebben.

Faciliteiten en vermaak

Kamperen in een pipowagen is nog aangenamer op een camping met veel faciliteiten en voorzieningen. Naast goed onderhouden sanitair – als je geen privétoilet en douche hebt – is er vaak wifi, een wasserette en een campingwinkel waar je verse broodjes en andere boodschappen haalt. Luxe vier- of vijfsterrencampings hebben meestal een restaurant, snackbar en gezellige bar. Verder is er vermaak voor alle leeftijden. Naast een gevarieerd activiteitenprogramma hebben veel grote campings die pipowagens verhuren meestal ook een zwembad of spectaculair zwemparadijs. Kortom: een succesrecept voor een onbezorgde familievakantie!

Pipowagens huren via ANWB

ANWB heeft een divers aanbod van pipowagens op campings in onder meer Nederland, Frankrijk en Italië. Op een deel van deze campings geniet je van extra voordeel wanneer je een ANWB Kampeerkaart CKE hebt. Op de website stel je de zoekfilters makkelijk in op basis van jouw individuele behoefte. Zo zie je direct waar je een pipowagen kunt huren en welke voorzieningen op de camping aanwezig zijn.

Bekijk hier alle bijzondere accommodaties op ANWB Camping.