Slapen in een bubbeltent

  • Overzicht van bubbeltenten door heel Europa
  • Geïnspecteerd door de ANWB
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Slapen in een Bubbeltent

2 personen
24 campings gevonden

Kamperen in een bubbeltent

Glampingtenten, lodges, boomhutten, tiny houses: het overnachten op campings wordt steeds leuker!

Op de camping zie steeds meer bijzondere en luxere verblijven. Wacht dacht je van een overnachting in een Yurt: een tradtionele ronde tent uit Centraal-Azië die vaak kleurrijk is ingericht. Safari-, lodge- en glampingtenten zijn net als yurts: buitenleven met de luxe van thuis. Je kunt zelfs slapen in je eigen bubbeltent. Je slaapt in een echt bed en de tent is van alle gemakken voorzien. Vaak is er een keuken en ook een fijne loungehoek binnen én buiten. Dat geldt ook voor boomhutten. Menig volwassene slapen er, net als de kinderen, zoals thuis. Ze zijn er in verschillende soorten en maten.

Wil je logeren in een pipo- of woonwagen: romantiek met een flinke vleug nostalgie op de camping, inclusief dat gezellige balkon-met-houten hekje. De wagens zijn zo comfortabel ingericht als de grootte toestaat: een fijn bed, elektriciteit, stromend water en vaak ook een kookplaatje en een zithoek.

Er zijn ook campings waar je logeert, in een groot wijnvat, een boomstam, omgebouwde container, een tent-op-een-vlot-òp-het water of juist een rustieke trekkershut, zoals je wilt op palen. Voor elk wat wils met de luxe van thuis!

Bekijk hier alle bijzondere accommodaties op ANWB Camping.